PRIVATUMO POLITIKA


Ši privatumo politika ("Privatumo politika") padės jums suprasti, kokius duomenis renkame advstore.lt svetainėje ("Svetainė"), kodėl juos renkame ir ką su jais darome. Visi svetainės lankytojai (toliau – Lankytojai) turėtų atidžiai perskaityti šią Privatumo politiką.

DUOMENŲ VALDYTOJAS

MB "Advandaed", ID numeris 306450103, Lietuva, Žirgų g. 18-6, 14257, Raudondvaris, (ADV, mes arba mus) yra Jūsų duomenų valdytojas. Su mumis galite susisiekti el. paštu support@advstore.lt

1. INFORMACIJA, KURIĄ RENKAME IR KAIP JĄ NAUDOJAME

Šioje Politikoje "asmens duomenys" apibrėžiami kaip bet kokia informacija, susijusi su fiziniu asmeniu, kurio tapatybė yra nustatyta arba gali būti nustatyta.

1.1. DUOMENYS APIE JŪSŲ NAUDOJIMĄSI SVETAINE

Mes nuolat tobuliname savo svetainę ir vartotojo patirtį. Todėl turime žinoti, kokia informacija svetainėje yra įdomiausia lankytojams, iš kokių šalių lankytojai atvyksta į mūsų svetainę, kaip dažnai lankytojai grįžta, kokias naršykles naudoja. Šiuose įrenginiuose naršoma svetainėje, koks yra jų IP adresas, kaip judate, spustelite ar slenkate po mūsų svetainę ir pan.

Kai naršote svetainėje, tam tikra informacija gali būti renkama aktyviai nepateikiant informacijos naudojant įvairias technologijas, pvz., slapukus, interneto žymas ar žiniatinklio indikatorius, ir naršymo duomenų rinkimą (žurnalo failus, serverio žurnalus, paspaudimų srautą, svetainių scenarijus). Jūsų interneto naršyklė arba mobilusis įrenginys automatiškai perduoda dalį šios informacijos, pvz., svetainės, kurioje naršote arba iš kurios ką tik atėjote, URL, interneto protokolo (IP) adresą ir naršyklės versiją, kurią šiuo metu naudoja jūsų kompiuteris ar mobilusis įrenginys; datą ir laiką, kada prisijungiate prie svetainės, ir puslapius, kuriuos pasiekiate lankydamiesi svetainėje.

Mes naudojame trečiųjų šalių įrankius, kad surinktume ir analizuotume mūsų svetainės naudojimą - "Google Analytics" paslaugas.

Šių duomenų rinkimo teisinis pagrindas yra būtinybė atlikti mūsų paslaugą, kad galėtume teikti jums mūsų svetainę, ir mūsų teisėtas interesas ją tobulinti.

1.2. REGISTRACIJOS INFORMACIJA

Kai užsiregistruosite sukurdami paskyrą, mes rinksime asmens duomenis, kad galėtume pasiūlyti ir pateikti jūsų pageidaujamas prekes. Galime reikalauti, kad pateiktumėte mums savo vardą, pavardę ir el. pašto adresą, kad galėtumėte sukurti paskyrą. Mes galime reikalauti, kad jūs pateiktumėte mums papildomų asmens duomenų, kai perkate mūsų prekes.

Teisinis pagrindas rinkti duomenis apie registracijos informaciją yra sutarties vykdymas arba veiksmų atlikimas jūsų prašymu prieš sudarant sutartį tarp mūsų ir teikiant mūsų prekes.

1.3. INFORMACIJA APIE SANDORĮ

Kai apsilankote mūsų svetainėje norėdami pirkti, mes renkame informaciją apie jūsų mokėjimus ir operacijas bei kitą su operacija susijusią informaciją, pvz., naudotą mokėjimo metodą, geografinės vietos informaciją ar papildomą aktualią informaciją.

Teisinis duomenų apie sandorius rinkimo pagrindas yra vykdyti sutartį tarp jūsų ir mūsų bei pateikti mūsų prekes. Mes taip pat tvarkome šiuos asmens duomenis, kad įvykdytume savo įsipareigojimus pagal galiojančius apskaitos ir mokesčių įstatymus. Tokiais atvejais asmens duomenų tvarkymas grindžiamas privalomomis teisinėmis nuostatomis, kurios reikalauja, kad mes saugotume konkrečius duomenis apskaitos tikslais.

1.4. UŽKLAUSOS IR ATSAKYMAI

Kai kreipiatės į mus su klausimu naudodamiesi svetainės forma, https://advstore.lt/pages/contact, mes naudosime jūsų kontaktinius duomenis ir jūsų pranešimo turinį, kad atsakytume į jūsų užklausą.

Šių duomenų rinkimo teisinis pagrindas yra mūsų teisėtas interesas susitikti, kad galėtume prašyti ir atsakyti į klausimus apie mus ir mūsų paslaugas.

1.5. TIESIOGINĖ RINKODARA

Tarkime, kad užsiprenumeravote gauti el. pašto pranešimus iš mūsų svetainėje, pateikdami savo el. pašto adresą, arba užsiregistruojate naudoti mūsų prekes sukurdami paskyrą ir neprieštaraujate gauti naujienas. Tokiu atveju galime naudoti jūsų el. pašto adresą ADV naujiniams, pasiūlymams ir kitai rinkodaros medžiagai siųsti.

Teisinis pagrindas teikti jums tiesioginės rinkodaros medžiagą yra jūsų sutikimas arba mūsų teisėtas interesas reklamuoti ir didinti mūsų prekių pardavimus bei teikti jums aktualią informaciją apie ADV ir mūsų svetainėje esančių produktų pasiūlymus. Bet kuriuo metu galite nesutikti su tokiu jūsų el. pašto naudojimu, spustelėdami "atsisakyti prenumeratos" iš mūsų gautame pranešime.

1.6. SLAPUKAI

KAS YRA SLAPUKAI?

Slapukas yra nedidelis duomenų failas, kurį svetainė įrašo į jūsų įrenginį, kai jame naršote. Slapukas leidžia svetainei prisiminti jūsų veiksmus ir nuostatas per tam tikrą laikotarpį, todėl jums nereikės jų iš naujo įvesti, kai grįšite į svetainę arba naršysite iš vieno puslapio į kitą.

KOKIUS SLAPUKUS NAUDOJAME?

Mūsų svetainė naudoja slapukus, kad surinktų jūsų IP adresą ir naršymo informaciją, pvz., Svetaines, kuriose lankėtės, arba laiką, kurį praleidote kiekviename puslapyje, ir leidžia svetainei prisiminti jūsų sistemą ir nuostatas.

Kiti slapukai leidžia mums stebėti svetainės lankomumą ir vartotojų sąveiką su svetaine – šiuos duomenis naudojame lankytojų elgsenai analizuoti ir lankytojų patirčiai gerinti.

SLAPUKAI LEIDŽIA MUMS:

- suteikti jums geresnę vartotojo patirtį, kai lankotės mūsų svetainėse;
- leidžia nustatyti asmenines nuostatas;
- kurti statistinę informaciją apie mūsų svetainių naudojimą ir įvertinti reklamos efektyvumą.

Savo svetainėse naudojame šių kategorijų slapukus:

FUNKCINIAI SLAPUKAI

Šie slapukai yra būtini, kad galėtumėte naršyti svetainėje ir naudotis jos funkcijomis. Pavyzdžiui, funkciniai slapukai naudojami jūsų prisijungimo informacijai įsiminti.

VEIKLOS SLAPUKAI

Šie slapukai renka anoniminę statistinę informaciją apie tai, kaip žmonės naudojasi mūsų svetaine. Pavyzdžiui, našumo slapukai gali padėti mums suprasti, kaip vartotojai naršo ar naudojasi mūsų svetaine, ir paryškinti dažniausiai naudojamas sritis.

TIKSLINĖS REKLAMOS SLAPUKAI

Šie slapukai renka informaciją apie jūsų naršymo įpročius. Jie naudojami tam, kad reklama būtų aktualesnė jums ir jūsų interesams. Mes taip pat galime naudoti šiuos slapukus, kad apribotume, kiek kartų matote reklamą, ir įvertintume, kaip mūsų svetainių reklama pasiekia mūsų vartotojus. Slapukus paprastai talpina trečiųjų šalių reklamos tinklai, kad sukurtų informaciją apie jūsų interesus per jūsų elgesį internete.

KITI TREČIŲJŲ ŠALIŲ SLAPUKAI

Savo svetainėse taip pat galime turėti socialinės žiniasklaidos slapukų. Šie slapukai leidžia jums dalytis tuo, ką darėte svetainėje, socialiniuose tinkluose, pvz., "Facebook", "Twitter" ar "Pinterest". Mes neatsakome už tokius slapukus. Atidžiai perskaitykite šių trečiųjų šalių privatumo politiką.

KIEK LAIKO SLAPUKAI SAUGOMI MANO ĮRENGINYJE?

Slapukų saugojimo jūsų įrenginyje laikas yra suskirstytas į dvi kategorijas.

SESIJOS SLAPUKAI

Seanso slapukai nustatomi vienai sesijai, o tai reiškia, kad jie galioja tol, kol uždarote naršyklę. Seanso slapukai nėra saugomi jūsų įrenginio kietajame diske.

NUOLATINIAI SLAPUKAI

Nuolatiniai slapukai saugomi jūsų kietajame diske, kol juos ištrinate arba baigiasi jų galiojimo laikas. Mes nesaugosime slapukų informacijos iš nuolatinių slapukų ilgiau nei 2 metus.

Slapukai įrašomi į jūsų įrenginį tik tuo atveju, jei pateikiate savo sutikimą, nebent slapukai yra būtini griežtai techniniam svetainės veikimui. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad jei nesutinkate su slapukais, tam tikros svetainės funkcijos gali neveikti tinkamai arba visai neveikti.

Atkreipkite dėmesį, kad trečiosios šalys (įskaitant, pavyzdžiui, reklamos tinklus ir išorinių paslaugų, tokių kaip žiniatinklio srauto analizės paslaugos, teikėjus) taip pat gali naudoti slapukus, kurių mes nekontroliuojame.

KAIP VALDYTI SLAPUKUS?

Jei norite, galite valdyti arba ištrinti slapukus - išsamesnės informacijos ieškokite http://www.youronlinechoices.com/ Galite ištrinti visus slapukus, kurie jau yra jūsų kompiuteryje, ir daugumoje naršyklių galite nustatyti, kad jie nebūtų įrašomi. Tačiau jei tai padarysite, gali tekti koreguoti kai kurias nuostatas kiekvieną kartą, kai apsilankote svetainėje rankiniu būdu, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

SHOPIFY

Mūsų svetainė sukurta ant Shopify platforma. Kaip pagrindinis mūsų svetainės paslaugų teikėjas, Shopify kai kuriais atvejais gali įdėti slapukus į mūsų svetainę. Norėdami sužinoti apie "Shopify" naudojamus slapukus, apsilankykite http://shopify.com/legal/cookies.

1.7. PROFILIAVIMAS

DOLITA gali jums pateikti jums pritaikytą tiesioginės rinkodaros medžiagą, atsižvelgiant į jūsų naršymą, pirkimą. Teisinis pagrindas yra mūsų teisėtas interesas suteikti Jums aktualią informaciją apie DOLITA ir prekių pasiūlymus, esančius mūsų interneto svetainėje. Bet kuriuo metu galite nesutikti su tokiu jūsų duomenų naudojimu, spustelėdami "atsisakyti prenumeratos" iš mūsų gautame pranešime.

2. KAS GALI MATYTI JŪSŲ DUOMENIS

Dedame visas pastangas, kad jūsų duomenys būtų saugūs, ir visada reikalaujame aukšto lygio saugumo ir konfidencialumo iš savo darbuotojų ir partnerių.

Mes galime dalytis jūsų duomenimis su savo patikimais paslaugų teikėjais, kai jie teikia paslaugas mums, jums mūsų vardu ir pagal mūsų nurodymus. Mes visada kontroliuosime ir būsime atsakingi už jūsų duomenų naudojimą.

Shopify subjektai gali pasiekti jūsų duomenis. "Shopify" suteikia platformą, kurioje sukurta mūsų svetainė; todėl jūsų duomenys bet kuriuo metu gali būti pasiekti visuose "Shopify" grupės objektuose, kad galėtumėte pasiūlyti savo paslaugas. "Shopify" gali dalytis duomenimis tarp ES ir Kanadoje įsisteigusių subjektų ir perduoti jūsų duomenis į JAV. Jūsų duomenų perdavimą "Shopify" ir "Shopify" reglamentuoja Privatumo skydas, sutartinės duomenų apsaugos sutartys arba įstatymai ir kiti teisės aktai, užtikrinantys tinkamą apsaugą.

Operacijų informacijos duomenys gali būti prieinami mūsų partneriams, kurie suteikia mums mokėjimų įrankius. Mūsų partnerių PayPal ir kitos įmonės, tokios kaip įmonė "Stripe", veikia įvairiose pasaulio šalyse; todėl, atsižvelgiant į jūsų buvimo vietą, jūsų duomenys gali būti perduodami už ES ribų. Siekdama užtikrinti tinkamą jūsų duomenų saugumo lygį, PayPal nustatė įmonei privalomas taisykles.

Statistiniai naršymo duomenys gali būti prieinami mūsų partneriams, kurie teikia mums analizės įrankius. "Google LLC" yra įsikūrusi JAV ir konkretūs duomenys gali būti perduodami už ES ribų. "Google LLC" dalyvauja privatumo skyde.

Jūsų duomenys gali būti atskleisti valdžios institucijoms, jei mes privalome atskleisti asmens duomenis pagal įstatymus arba vykdyti teisėtą valdžios institucijų prašymą.

3. KIEK LAIKO SAUGOME JŪSŲ DUOMENIS

Jūsų duomenys, kurie yra būtini mūsų prekių paruošimui ir tiekimui, bus saugomi iki 2 metų.

Duomenys, kuriuos tvarkome jūsų vardu, bus saugomi pas mus tol, kol būsite mūsų prekių abonentas. Duomenis saugosime iki 2 metų po to, kai nutrauksite paskyrą. Po to duomenys bus visam laikui pašalinti, nebent nurodysite mums kitaip, ir mes susitarsime dėl ilgesnio jūsų duomenų saugojimo sąlygų.

Duomenys, surinkti naudojant svetainės analizę ("Google Analytics"), bus saugomi iki 3 metų.

Slapukai paprastai galioja iki 2 metų. Galite juos bet kada ištrinti.

Mes naudosime jūsų el. paštą rinkodarai iki 2 metų nuo jūsų paskutinės reakcijos į mūsų komunikaciją.

Kai kuriais atvejais asmens duomenys gali būti saugomi ilgesnį laiką, kai asmens duomenys yra reikalingi siekiant apsaugoti mūsų ar trečiųjų šalių teisėtus interesus, pvz., kilus teisiniam ginčui.

4. JŪSŲ TEISĖS

Susisiekę su mumis support@advstore.lt, galite pasinaudoti savo, kaip duomenų subjekto, teisėmis, įskaitant:

Teisę prašyti prieigos prie savo duomenų. Bet kuriuo metu galite pasiekti, taisyti, atnaujinti, keisti arba pašalinti savo duomenis. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad tam tikra informacija yra griežtai būtina šioje politikoje apibrėžtiems tikslams pasiekti ir jos taip pat gali būti reikalaujama pagal įstatymus. Taigi, jūs negalite pašalinti tokių asmens duomenų;

teisę reikalauti ištaisyti savo duomenis;

Teisę prašyti ištrinti jūsų duomenis. Jei asmens duomenys ištrinami pagal jūsų prašymą, mes saugosime tik tokias informacijos kopijas, kurios mums yra būtinos siekiant apsaugoti mūsų ar trečiųjų šalių teisėtus interesus, vykdyti vyriausybės nurodymus, spręsti ginčus, šalinti problemas ar vykdyti bet kokį susitarimą, kurį sudarėte su mumis;

Teisę atšaukti sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo;

Teisė į duomenų perkeliamumą.

Kai kuriais atvejais galite turėti teisę prašyti apriboti jūsų duomenų tvarkymą arba prieštarauti jūsų duomenų tvarkymui.

Jei manote, kad kyla problemų dėl to, kaip tvarkome jūsų duomenis, turite teisę pateikti skundą savo nacionalinei duomenų apsaugos institucijai ES / EEE. Lietuvoje tai yra Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija. Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos kontaktinius duomenis galite rasti čia: http://www.ada.lt

SUGEDĘ DAIKTAI

Įtarus, kad įsigyta prekė turi defektų, nedelsdami susisiekite su mumis dėl papildomos informacijos ir kitų būtinų veiksmų.

Juridinės teisės

Dėl visų klientų teisinių teisių nedvejodami susisiekite su vietos valdžios institucijomis: http://www.vvtat.lt/en/about-authority/541 arba http://ec.europa.eu/odr

5. ŠIOS PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAI

Mes pasiliekame teisę bet kuriuo metu keisti šią privatumo politiką, todėl prašome ją dažnai peržiūrėti. Pakeitimai ir paaiškinimai įsigalios nedelsiant jų paskelbimo svetainėje. Tarkime, kad mes atliekame esminius šios politikos pakeitimus. Tokiu atveju pranešime jums, kad jis buvo atnaujintas, kad žinotumėte, kokią informaciją renkame, kaip ją naudojame ir kokiomis aplinkybėmis, jei tokių yra, ją naudojame ir atskleidžiame.

Jei mūsų parduotuvė įsigyta arba sujungta su kita įmone, jūsų informacija gali būti perduota naujiems savininkams, kad galėtume toliau parduoti produktus jums.

6. KLAUSIMAI IR KONTAKTINĖ INFORMACIJA

Jei norite: pasiekti, ištaisyti, pakeisti ar ištrinti bet kokią asmeninę informaciją, kurią turime apie jus, užregistruoti skundą arba norite gauti daugiau informacijos, susisiekite su mūsų privatumo atitikties pareigūnu adresu support@advstore.lt